KOOR

Oprichting
Kamerkoor Capricciata is een gemengd koor en is in januari 1992 opgericht door Muziekschool Gooi Noord in Bussum en stond onder leiding van Gerard van Amstel. In september 1995 werd de Muziekschool opgeheven en ging het koor zelfstandig verder. Na Paul Delcour, George Bretz, Rob Meijer, Henk van Zonneveld en Robert van der Vinne is de muzikale leiding per 8 november 2018 in handen van Jeroen Sarphati.

Vooral bij de tenoren, alten en sopranen kunnen we nog nieuwe stemmen gebruiken!! Kom één of meerdere keren meeluisteren/zingen! Belangstellenden kunnen contact opnemen met Joke Waterman.

Repertoire
Wij zingen muziek van alle tijden, wereldlijk en geestelijk. Soms zingen we a capella, dan weer werken we samen met professionele instrumentalisten en/of solisten. In het winterseizoen van 2023 werken we aan de Liebeslieder Walzer en Zigeuner Lieder van Johannes Brahms! Om het publiek zoveel als mogelijk te kunnen laten genieten werken we wekelijks aan verbetering van onze koorklank. Behalve kleinere optredens geven we minstens eenmaal per jaar een themaconcert. Meezingen? Ook meezingen op projectbasis is mogelijk.

Lokatie
De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Wijkontmoetingscentrum Bellefleur, Mackaylaan 11A, 1412 CN Naarden.
Het lidmaatschap kost € 35,00 per maand.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Joke Waterman.

Inhuren
Kamerkoor Capricciata kan ook geboekt worden voor een privé- of bedrijfsoptreden, een muzikale omlijsting of intermezzo, al dan niet in het kader van een bepaald thema. Het programma wordt dan in overleg opgesteld, evenals de financiële vergoeding.

LINKS:
Activiteiten

Lees meer over zingen.