Recente concerten en activiteiten

Vrijdagavond 23 december 2022: Kerstconcert in het Spant te Bussum met diverse koren: Projectkoor deMess, Vocaal Verhaal, Koor in ’t Gooi en kamerkoor Capricciata.

Zaterdag 24 september 2022: Vestival Vocaal 2022, Vesting Naarden.

Tijdens deze editie van het festival was Capricciata tweemaal te beluisteren, eenmaal in de Comenius kapel, en later in de Vituskerk. Gezongen werden enkele liederen die wij eerder in juni hadden vertolkt t.g.v. ons jubileum concert. If You love me van Thomas Tallis, Fair Phyllis van John Farmer, The Snow van E. Elgar en nog enkele koorstukken bleken zo mooi, dat we die graag nog eens lieten horen aan een publiek dat de koormuziek opzoekt. Vestival Vocaal is een groot muzikaal vertoon van, door en voor Gooise koren, waar publiek vrij in – en uit mag lopen in de verschillende locaties in de Vesting. Het gehoor, geen grote aantallen, maar wel speciaal geïnteresseerd, liet haar waardering duidelijk blijken!

Zondag 26 juni 2022: Ons 30-jarig jubileumconcert met het Engelse programma wordt gehouden op zondag 26 juni om 16:00 uur in het kerkgebouw van de Vrij Evangelische Gemeente, dr. Frederik van Eedenweg 43 te Bussum.

Flyer

LINKS:
Voorgaande concerten