Kamerkoor Capricciata i/h Gooi

Vooral bij de sopranen, tenoren en alten kunnen we nog nieuwe stemmen gebruiken!! Kom één of meerdere keren meeluisteren/zingen. We repeteren op donderdagavond van 20:00-22:00 uur in het gebouw van de doopsgezinde gemeente aan de Wladimirlaan 10 te Bussum.

Over het koor

Oprichting
Kamerkoor Capricciata is in januari 1992 opgericht door Muziekschool Gooi Noord in Bussum en stond onder leiding van Gerard van Amstel. In september 1995 werd de Muziekschool opgeheven en ging het koor zelfstandig verder.
Na Paul Delcour, George Bretz, Rob Meijer, Henk van Zonneveld en Robert van der Vinne is de muzikale leiding per 8 november 2018 in handen van Jeroen Sarphati.
Het koor bestaat uit ± 20 leden.Repertoire
Wij zingen klassieke muziek van alle tijden, wereldlijk en geestelijk. Soms zingen we a capella, dan weer werken we samen met professionele instrumentalisten en/of solisten. Behalve kleinere optredens geven we minstens eenmaal per jaar een themaconcert. Meezingen? Ook meezingen op projectbasis is mogelijk. De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Doopsgezinde Kerk, Wladimirlaan 10 in Bussum. Het lidmaatschap kost € 26,50 per maand. We kunnen, vooral bij de tenoren, nog versterking gebruiken! Belangstellenden kunnen contact opnemen met>Tewe Verhage.

Lees meer over zingen.
Inhuren
Kamerkoor Capricciata kan ook geboekt worden voor een privé- of bedrijfsoptreden, een muzikale omlijsting of intermezzo, al dan niet in het kader van een bepaald thema.
Het programma wordt dan in overleg opgesteld, evenals de financiële vergoeding.